För ett par dagar sen ställde jag lite enkla frågor om vad vi bör tänka på vid öppnandet av Pannkakerian. Idag kom svaren.
Dessa två länkar nedan skickade han bl.a med i mailet.
http://goteborg.se/wps/portal/foretag/tillstand-och-regler/livsmedel/saker-livsmedelshantering/!ut/p/b1/04_SjzQ0MzA1MDA0NNaP0I_KSyzLTE8syczPS8wB8aPM4gMMvQItnAwdDfzdLd0MPEO8A9z8vH1M3INNgQoigQoMcABHA0L6_Tzyc1P1c6NyLAAlsxm5/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/
http://goteborg.se/wps/portal/foretag/tillstand-och-regler/livsmedel/det-har-kravs-for-att/!ut/p/b1/jctdCoJAGIXhtbSB-c70qTNeToLjH6ZRkHMTFiGCozdR2y8XEHXuXjgPOepkhBCQkulMbu6f49A_xmXup7VddGlk0eqdNNjbOEV-LJu0LqvA6hV0n0NiTRaoCtCVDZGb7HSIW2YY_s_jywx--YLcePXidfMCAhxAsdaKVRSHUFuqs8Xfybsp1YPZvAEfQwAU/dl4/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/
Skickat från min iphone
Mvh Ramona Byrö
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar